Welkom bij Esthetique Bergeijk


     "FIND THE BEAUTY IN EVERY DAY"

 

FACE & BODY - uw adres voor treatments op afspraak

​BEAUTY & GIFTS - Browbar zonder afspraak, gelcolor op afspraak

maandag t/m zaterdag dompelt u zich onder in de wereld van beauty

 

----------------------------------------------------------
 

Sinds 2003 is Esthetique uw schoonheidsadres waar u terecht kunt voor huidverbeterende en wellness behandelingen. Vanaf 2014 kunt u voor bijna alles bij ons terecht, of u nu komt voor epileren en harsen, ontharing, (permanente) make-up of gratis huidadvies. Wendy, Birgit, Fleur, Lara en Nomi staan voor u klaar.

 

 

Esthetique "Passie voor Beauty" onderscheidt zich
​door de speciale huidverbeterende seizoen behandelmethodes
​en de gepatenteerde allernieuwste apparatuur waarmee wordt gewerkt.

 

Breng met regelmaat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste en u zult versteld staan van de mogelijkheden en resultaten! U wordt behandeld met producten met een hoog werkstofpercentage, cosmeceuticals, waardoor u direct na de behandeling effect ziet en voelt. Meer dan 13 Jaar ervaring helpt u met grote en kleine huidproblemen en natuurlijk met een passend advies dat met de seizoenen meegaat.

 

In onze winkel op het Hof vindt u alles omtrent beauty maar ook leuke accessoires die seizoensgerelateerd zijn. Denk aan hamamdoeken en bijzondere Porelsol slippers, JUSTO tassen en customized Napsoe tassen. Het assortiment wisselt steeds. De browbar en nailbar maken het unieke beautyconcept compleet. Loop gewoon eens binnen!


​Tot ziens op een van onze locaties!

 

Onze merken